День безпеки в інтернеті

Під гаслом “День безпеки в інтернеті” 16, 17 та 18 лютого 2021 року у Олевському районному секторі з питань пробації філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області відбулася зустріч клієнтів пробації з працівником поліції.

До спілкування із засудженими був запрошений інспектор сектору ювенальної превенції Коростенського районного управління поліції ГУНП в Житомирській області капітан поліції Фещук Максим та спільно з старшим інспектором Олевського районного сектору з питань пробації майором внутрішньої служби Козловець Анжелою проведено просвітницько-виховну бесіду на тему: «Інтернет-шахрайство».

Під час просвітницької роботи, клієнтам пробації були розкриті такі основні питання як різновиди шахрайств в мережі, відповідальність за неправомірні дії в Інтернеті, як уберегти себе й інших від дій шахрая та що потрібно робити, коли тебе ошукали. На кінець бесіди, працівник поліції надав декілька порад щодо способів збереження своєї персональної інформації у Всесвітній мережі.

По закінченню зустрічі суб’єктам пробації були роздані інформаційні буклети.

Олевський районний сектор

з питань пробації

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту