Нагородження вихованців Центру розвитку та відпочинку “Modern”

10 березня ГО « Центр розвитку та відпочинку «Модерн» виповнилося 6 років.

Так символічно сталось, що вихованці центру напередодні брали участь у Національній лізі сучасного танцю та зайняли призові місця.

З цієї нагоди міський голова Сергій Лисицький зустрівся із призерами Національної ліги професійного танцю.

На зустрічі також були присутні заступник міського голови Юрій Данюк та депутат міської ради Олена Цурська.

Вітаючи присутніх, міський голова побажав весняного настрою, багато натхнення, нових перемог та гарних результатів у подальшому навчанні.

Грамотами за зайняті І місця у Національній лізі професійного танцю, у номінації «Danse Show Solo. Hip-hop та сертифікатами на покупку у магазині товарів для краси та догляду були нагороджені: Яна Хоречко, Олександра Клочкова, Анна Тична та Даша Денякова. За зайняте ІІ місце –  Анна Романчук.

Грамотою міського голови за високий професіоналізм, сумлінну працю, популяризацію хореографічного мистецтва серед підростаючого покоління та з нагоди Дня народження Центру «Модерн» нагороджено голову ГО «Центр розвитку та відпочинку «Модерн» Марію Туровець, яка також подякувала керівництву  за підтримку та виловила надію на подальшу плідну співпрацю задля розвитку юних олевчан.

По завершенню зустрічі деякі вихованці продемонстрували маленьку частину своїх здібностей та охоче фотографувались із міським головою.

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту