Рішення комісії з ТЕБ та НС: із 13 березня в Олевській громаді припиняють роботу рейсові автобуси

Сьогодні, 12 березня, відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якій одним із основних питань розглядалось питання щодо посилення контролю за дотриманням обмежувальних проти епідеміологічних заходів

Дане питання виникло у зв’язку з тим, що 9 березня Кабінет Міністрів України розширив перелік обмежень “червоної” зони? в яких було заборонені регулярні та нерегулярні транспортні перевезення пасажирів.

Заслухавши інформацію доповідачів з питань порядку денного, комісія вирішила заборонити здійснення на територію автостанцій автобусів, які здійснюють перевезення пасажирів у приміському, міжміському, внутрішньообласному  і міжобласному сполученні та реалізацію власниками авто квитків автомобільним перевізникам, які виконують такі перевезення.

З урахуванням всіх пропозицій та зауважень комісія також прийняла рішення заборонити приймання відвідувачів приватними підприємцями на території Олевського кооперативного ринку, крім підприємців, які здійснюють торгівлю не менше як 60% засобами гігієни, побутовою хімією та продуктами харчування, ветеринарними препаратами, кормами, насінням, засобами захист ту рослин, без обмеження доступу відвідувачів до інших товарів, представлених в асортименті зазначених суб’єктом господарювання.

Такі заборони будуть діяти допоки Житомирська область буде у червоній зоні.

Також було вирішено з 13 березня рейдовою комісією здійснювати посилений контроль та перевірку по дотриманню протиепідемічних заходів на території громади.

Протокол комісії

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту