До уваги учасників дорожнього руху: на території області прогнозується ускладнення погодних умов!

За інформацією Житомирського обласного центру з гідрометеорології, упродовж 12 березня на території області очікуються складні погодні умови: сніг та мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця. Сильні пориви вітру. Температура повітря коливатиметься від -1 до +4 градусів. Поліцейські закликають водіїв та пішоходів бути максимально обережними та враховувати обставини, спричинені погодними умовами.

Шановні водії!

  • Керуючи транспортним засобом, будьте максимально обережні, обирайте швидкість руху та дистанцію, що дозволять вчасно зреагувати на зміну дорожньої обстановки.
  • Обов’язково враховуйте час доби, стан проїзної частини та дорожнього покриття, не забувайте вмикати ближні чи протитуманні фари.
  • Обов’язково користуйтеся пасками безпеки, дітей перевозьте, використовуючи спеціальні засоби, що дозволять убезпечити їх від травмування у разі дорожніх інцидентів.
  • Пам’ятайте, що мокра дорога та ожеледиця на ній є тими чинниками, які збільшують гальмівний шлях транспортного засобу у кілька разів. Якщо виникає необхідність зупинитися, знижуйте швидкість поступово. Не забувайте у разі зупинки включати аварійну світлову сигналізацію.
  • Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, не будьте байдужими: викличте на допомогу аварійні служби або зателефонуйте за номером «102».
Відділ комунікації поліції Житомирської області

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту