В міській раді обговорили організаційні питання по відзначенню пам’ятних дат та свят

13 квітня в актовому залі міської ради відбулись наради з питань підготовки та відзначення в громаді Дня перемоги, Дня конституції України та Дня міста.

У нараді взяли участь: міський голова Сергій Лисицький, його заступник Юрій Данюк, керуючий справами виконавчого комітету Володимир Дворецький,  заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту Алла Гаврилюк, начальник відділу культури Ірина Кльоц, почесний громадянин міста Олевськ Василь Бабич та ін.

Основні питання, які обговорювались на засіданні стосувались організації урочистих заходів, дат та місця проведення свят.

Зокрема, в процесі обговорення було прийнято рішення до Дня перемоги здійснити об’їзд ветеранів, провести мітинг-реквієм, також буде здійснено покладання квітів до пам’ятників та могил воїнів загиблих на війні. У навчальних закладах громади передбачили провести тематичні уроки, виставки, круглі столи, учнівські конференції.

Щодо відзначення 25-ї річниці Конституції України, першочергово було створено оргкомітет по відзначенню цієї дати.

З метою гідного відзначення 25-ї річниці Конституції України планується урочистий захід, покладання квітів, проведення тематичних, науково-практичних конференцій, круглих столів, патріотично-виховних заходів та ін.

Також запланована робота з підготовки по відзначенню Дні міста. Цього року місто Олевськ буде відзначати 1309-у річницю.

В цей день плануються урочисті та спортивні заходи, музичні вітання та розважальна програма. Але поки остаточних рішень не прийнято та дати святкування не визначено, у зв’язку із складною ситуацією із захворюванням на коронавірус в Україні, а також із введенням карантинних обмежень та запровадженням червоної зони у Житомирській області.

Анонс всіх заходів та детальніший план буде оприлюднений на офіційному сайті громади пізніше. Слідкуйте за нашими оновленнями.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту