Повідомлення Про оприлюднення проєкту регуляторного акту – проєкту рішення Олевської міської ради «Про встановлення ставок туристичног збору» на території Олевської міської територіальної громади»

Проект рішення сесії Олевської міської ради «Про встановлення туристичного збору» розроблено відділом економічного розвитку, транспорту, туризму, інвестицій та комунальної власності Олевської міської ради. Проектом регуляторного акта передбачається впорядкувати туристичного збору  та встановити ставки збору, які забезпечили б надходження до міського бюджету для реалізації міських програм.

Проект регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу до нього буде розміщено 23.04.2021 року на офіційному сайті Олевської міської ради http://olevsk-gromada.gov.ua/ у розділі “Документи” – “Регуляторні акти”.

Запрошуємо Вас до співпраці щодо внесення зауважень та пропозицій до даного проекту регуляторного акта. Зауваження та пропозиції надаються до Олевської міської ради за адресою:11001, м. Олевськ, вул. Свято-Миколаївска 4 (загальний відділ Олевської міської ради); е-mail:olevsk_miskrada@ukr.net

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до 23.05.2021 року у письмовому та/або електронному вигляді.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту