Рішенням комісії з питань ТЕБ та НС заборонено відвідування Кишинського стаціонарного відділення

13 травня відбулось позачергове  засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Олевської міської ради.

Проводив засідання міський голова Сергій Лисицький.

На порядку денному розглядалось одне питання – про вжиття додаткових заходів запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 у зв’язку з ситуацією, яка склалася на території Олевської громади, щодо заборони відвідування Кишинського стаціонарного відділення КУ «Територіальний центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Олевської міської ради.

За словами начальника відділу житлово-комунального господарства та цивільного захисту населення Олексія  Торгонського в Територіаольному центрі, в якому проживають люди похилого віку, підтвердився випадок захворювання на коронавірус серед працівників закладу.

Тому, з урахуванням пропозицій та зауважень одноголосно комісія вирішила заборонити відвідування «Територіального центру соціального обслуговування» на період карантину.

Також директору комунальної установи було надано доручення: призначити відповідальну особу за організацію і контроль проведення профілактичних заходів по запобіганню коронавірусу; організувати проведення температурного скринінгу безконтактним методом усім працівникам перед початком робочої зміни та підопічних закладу; забезпечити персонал і підопічних засобами індивідуального захисту; підготувати приміщення для тимчасової ізоляції осіб із симптомами захворювання на COVID-19  до отримання консультації медичного працівника та ін.

Протокол позачергового засідання комісії з питань ТЕБ та НС №16

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту