До уваги претендентів на участь у конкурсі на зайняття вакантних посад директорів закладів загальної середньої освіти Олевської міської ради!

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

міського голови

17.05.2021 №147

Про внесення змін до

розпорядження міського голови

від 28.04.2021 р. № 130

Керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», законами України «Про освіту» та «Про повну загальну середню освіту» та враховуючи рішення конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантних посад директорів закладів загальної середньої освіти Олевської міської ради від 17 травня 2021 року (протокол № 1), з метою забезпечення проведення процедури призначення керівників закладів освіти згідно з чинним законодавством:

  1. Внести зміни до розпорядження міського голови від 28 квітня 2021 р. № 130 «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад директорів закладів загальної середньої освіти Олевської міської ради», виклавши пункт 2 розпорядження в наступній редакції:

       2. Встановити кінцевий термін подачі документів претендентами на зайняття вакантних посад директорів закладів загальної середньої освіти Олевської міської ради 28 травня 2021 року.».

  1. Заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Данюку Юрію Михайловичу:

1) забезпечити внесення змін до оголошення про проведення конкурсу, опублікувавши їх на офіційному веб-сайті Олевської міської ради.

  1. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради ДАНЮКА Юрія Михайловича.

 

Міський голова                                                                     Сергій ЛИСИЦЬКИЙ

 

До уваги претендентів на участь у конкурсі на зайняття вакантних посад директорів закладів загальної середньої освіти Олевської міської ради!

У зв’язку з численними зверненнями претендентів на участь в конкурсі на зайняття вакантних посад директорів закладів загальної середньої освіти Олевської міської ради  щодо неможливості одержати довідку про відсутність судимості у зазначений термін, до оголошення про проведення конкурсу на зайняття вакантних посад директорів закладів загальної середньої освіти внесено наступні зміни:

Кінцевий термін подачі документів: 28 травня 2021 року до 17.00 години.

Інформація про дату, час та місце проведення етапів конкурсного відбору буде розміщуватися на веб-сайті Олевської міської ради.
 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту