Міський голова Сергій Лисицький пройшов навчання за Програмою “Ефективна громада”

Міський голова Сергій Лисицький з 14 по 16 травня проходив навчання за Програмою «Ефективна громада» розробленим Київською школою державного управління ім. Сергія Нижного та Українським інститутом майбутнього.

Для представників територіальних громад під час тематичних модулів, виступали народні депутати України, представники влади, бізнесу, інвестиційних фондів та експерти з місцевого економічного розвитку, залучення інвестицій та роботи з бізнесом.

Варто зазначити, що такий формат навчання дає можливість отримати не тільки робочі кейси, а й обмінятися досвідом та ідеями між учасниками.

Стимулювання місцевого економічного розвитку, залучення інвестицій на місцевий та регіональний рівень – це єдиний шлях для створення ефективного місцевого самоврядування, сталого розвитку громад і населених пунктів, особливо під час конкуренції за інвестора між регіонами. Тому тільки постійне навчання та налагодження тісних зв’язків у бізнес-середовищі може відкрити нові перспективи для зростання бюджетів і всебічного розвитку.

По завершенню навчання Сергій Лисицький також отримав сертифікат, який затверджує, що він успішно пройшов навчання за Програмою «Ефективна громада», спрямованого на місцевий економічний розвиток території та залучення інвестицій.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту