Заступник міського голови привітав школярів зі святом Останнього дзвоника

Сьогодні в Україні лунають останні дзвоники для школярів, закінчився навчальний рік.

Заступник міського голови Юрій Данюк привітав з Останнім дзвоником учнів Юрівської школи та Біотехнологічного ліцею «Радовель». Від імені міського голови, який був у відрядженні Юрій Данюк вручив грамоти педагогічним колективам навчальних закладів за сумлінну і плідну працю, високу професійну майстерність, значний внесок у навчання та виховання підростаючого покоління.

Випускникам Юрівської школи заступник міського голови побажав не боятися проявляти себе, бути активними, сміливими, крокувати лише вперед, застосовувати набуті знання та постійно здобувати нові, щоб перші кроки в самостійному дорослому житті були легкими.

Варто зазначити про новий підхід святкування Дня останнього дзвоника у Біотехнологічному ліцеї, де ліцеїсти ламають стереотипи і святкують традиційне свято в іншому форматі. Театральні постановки з номінацією любителів книги і кращих читачів, неординарні виходи випускників та танці дев’ятикласників, а також хоровий спів учнів різного віку привели в захват всіх глядачів та гостей свята.

 

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту