На Олевщині відзначили День медичного працівника

Щорічно у третю неділю червня в Україні відзначають День медичного працівника.

Ще з давніх часів  більше за будь-які матеріальні надбання, цінувалось здоров’я людини, адже воно є благом і щастям кожного, а професія лікаря вважається гуманною та благородною. Медичні працівники – приклад професіоналізму, мужності та жертовності.

Тож сьогодні, 20 червня, на території Олевської лікарні відбулись урочистості з нагоди Дня медичного працівника.

Привітати працівників охорони здоров’я завітали почесні гості: народний депутат України Арсеній Пушкаренко, міський голова Сергій Лисицький, депутат Житомирської обласної ради Валерій Прокопчук, заступник голови Коростенської РДА Лариса Хоречко та голова фракції «Слуга народу» в Олевську Анна Вжесінська, які вітаючи медиків висловили найщиріші слова вдячності за їхню сумлінну, щоденну важливу роботу, побажали міцного здоров’я, нових професійних звершень та добробуту.

«Щиро дякую Вам медичні працівники за високий професіоналізм, за тяжку щоденну роботу, яку ви виконуєте. Я розумію важливість розвитку медичної галузі. Перший крок зроблено – наша лікарня стала опорною. Тому, ми не зупиняємося і разом з командою надалі продовжуємо старанно працювати задля підвищення рівня надання медичних послуг» – зазначив голова громади Сергій Лисицький.

Арсеній Пушкаренко додав, що вперше за 30 років незалежності велика увага приділяється медичним працівникам. З 1 січня 2022 року в Уряді обіцяють підвищити зарплату лікарям, молодшому  та середньому медичному персоналу. Також на Житомирщині в рамках програми Президента «Велике будівництво»  та «Доступна медицина» незабаром буде відкрито 7 сучасних приймальних відділень, серед них і приймальне відділення Олевської лікарні.

З вітальними словами звернувся до присутніх і головний лікар Олевської лікарні Олег Казюк.

Під час заходу кращих медичних працівників Олевщини відзначили грамотами, подяками, цінними подарунками, квітами та грошовими нагородами.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту