На фасаді Олевської лікарні відкрили пам’ятну дошку Рудіку Владиславу

Під час заходу до відзначення Дня медичного працівника було відкрито пам’ятну дошку лікарю-травматологу – Рудіку Владиславу Олеговичу.

Право відкрити дошку надали найріднішим Владислава Олеговича – батьку, матері, сестрі та другу.

Минулого року, в листопаді, перестало битися серце чудового лікаря, професіонала своєї справи Рудіка Владислава, якого поважали і любили всі, адже він ніколи не відмовляв у допомозі, навіть в поза робочий час. Він любив свою професію і віддавався їй сповна. Нажаль, шлях його був не довгий, але він за своє коротке життя встиг врятувати чимало людських життів, змінити долі і дати надію та поштовх до здорового і повноцінного способу життя. Він вбачав у цьому своє призначення. Був чудовим сином, братом, другом  та прикладом для наслідування своїм землякам.

Дуже символічно, що пам’ятна дошка Рудіку Владиславу відкрита саме у День медичного працівника на фасаді Олевської лікарні, адже саме цій лікарні він присвятив частину свого життя

Владислав Рудік був лікарем з «великої літери» і пам’ять про нього буде назавжди жити у наших серцях.

Зі словами пам’яті та теплими згадками про Владислава Рудіка виступили батько – Олег Рудік та найкращий друг – Олександр Симончук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту