В Олевську відзначили День Молоді та День Конституції України

Цієї неділі, 27 червня, відбулись святкові заходи з нагоди Дня молоді та Дня Конституції України. Олевський центральний парк був заповнений молоддю, яка прийшла подивитись святковий концерт, взяти участь у танцювальних та спортивних майстер-класах, поспілкуватись та гарно провести час.

До святкування долучився голова громади Сергій Лисицький, який після вітального слова відзначив найактивнішу талановиту молодь Олевщини.

Подяки та грошові нагороди від міського голови отримали: Роман Світловський та Тетяна Існюк за активну громадську діяльність у галузі культури і мистецтва, Назар Мрочко і Тарас Мрочко за активну громадську діяльність, патріотичне виховання молодого покоління, Юлія Покальчук за проявлені турботу, доброту та милосердя, відданість своїй справі, Олександр Ковалінський за сумлінну та плідну працю, активну громадську позицію, Віталій Попович за популяризацію здорового способу життя, а також Олена та Євген Макарчук, як наймолодша сім’я громади та Яна Кривой за високі спортивні результати, популяризацію фізичної культури та спорту. Варто зазначити, що вісімнадцятирічна дівчина перемогла на відкритому Чемпіонаті Асоціації з гирьового спорту України піднімаючи 200 разів шістнадцяти кілограмову гирю і цього року буде представляти Олевщину на Чемпіонаті світу з гирьового спорту в Мілані (Італія).

Спортивний клуб змішаних єдиноборств «ММА» та спортивний клуб «Олевськ тхеквондо – ITF Фенікс» також отримали відзнаки за популяризацію спорту у нашій громаді.

В концертній програмі брали участь молоді виконавці, які дивували своїми талантами усіх глядачів.

Для малечі було облаштовано місце відпочинку у сквері, біля міської ради, де були організовані різноманітні розваги: стрибки на батуті, боді-арт, ліплення пластиліном дорожніх знаків. Сектор реагування патрульної поліції проводив для дітей інструктаж по правилам безпечного руху. Крім того, діти мали можливість спробувати себе у ролі поліцейського – приміряти бронежилет, посидіти у службовому автомобілі, та «віддати розпорядження» у гучномовець. Малеча з великим задоволенням роздивлялась екіпірування поліцейських та їх службовий автомобіль, а дехто з них навіть проїхався по центральній площі міста.

А на завершення біля Міського будинку культури всі охочі передивились під відкритим небом фільм-казку “Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке”

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту