Святкування Дня села Сущани

Цієї неділі відбулось урочисте святкування Дня села Сущани. Цей чудовий день об’єднав людей різного віку – від малого до великого, щоб не лише переглянути концертну програму, але й відпочити, поспілкуватися один з одним та просто весело й цікаво провести час.

Сущанці радо зустрічали гостей на просторому подвір’ї сільської ради. Очільник громади Сергій Лисицький, який завітав на свято, щиро привітав усіх присутніх: «День села – це свято для всіх, хто тут народився і виріс. Бачу вашу згуртованість і знаходячись тут серед вас, відчуваю себе частиною великої родини. Ми разом з вами будемо прикладати максимум зусиль, щоб ваше село розвивалося, оновлювалося і змінювалося на краще. Бажаю вам миру, міцного здоров’я, родинного щастя і здійснення найзаповітніших мрій»

З нагоди Дня села Сергій Лисицький вручив старості Тетяні Ковальчук сертифікат для придбання акустичної системи на п’ять тисяч гривень, а також подяки та грошові нагороди від Олевської міської ради жителям села Олені Сугнач, Галині Охрімчук, Олені Козловець, Наталії Мисько, Наталії Гончар.

А потім розпочався  святковий концерт, де музичні вітання мешканцям села чергувалися з врученням подарунків.

Приємний настрій всім глядачам протягом кількох годин дарували: місцевий колектив «Кумоньки», «Легенда» (с.Варварівка), «Чарівниці» (с.Покровське), «Журавлінка» (с.Журжевичі), а також юний співочий талант з Журжевич –  Артем Степанець та танцювальні і вокальні номери від вихованців ЦХЕТУМу.

На народні гуляння зібралися чи не всі жителі – від малого до великого. Розваг вистачало для кожного, адже упродовж свята в центрі села були розміщені різні локації: фотозони, виставки декоративно-прикладного мистецтва, картин та робіт з вишивки, смачна їжа місцевих господинь.  Малеча гарно проводила час на дитячій галявині, де були розміщені батути, продаж солодкої вати та сувенірів.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту