Про результати конкурсу з визначення аптечних установ та стоматологічних закладів для пільгового медичного обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, мешканців Олевської громади

Інформація Олевської міської ради Житомирської області про результати конкурсу з визначення аптечних установ та стоматологічних закладів для пільгового медичного обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, мешканців Олевської міської територіальної громади.

23.07.2021 року о 14:30, за адресою: вул. Свято-Миколаївська 4, м. Олевськ (малий зал) відбувся конкурс з визначення аптечних установ для пільгового медичного обслуговування громадян які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, мешканців Олевської міської територіальної громади.

На участь у конкурсі було подано конкурсну документацію одним претендентом: ТОВ «Нова Надія», юридична адреса: 13300, Площа Соборна, 2, м. Бердичів, Житомирська обл., код ЄДРПОУ 25307538.

Так як на участь у конкурсі було подано конкурсну документацію одним претендентом, то переможцем конкурсу з визначення аптечних установ та стоматологічних закладів для пільгового медичного обслуговування громадян які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, мешканців Олевської міської територіальної громади визнано:

  • ТОВ «Нова Надія», юридична адреса: 13300, Площа Соборна, 2, м. Бердичів, Житомирська обл., код ЄДРПОУ 25307538.

                                                       

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту