Проведено переговори щодо закупівлі послуг з ліквідації відходів та небезпечних хімічних речовин на території громади

10 серпня Олевською міською радою (далі – Замовник) було проведено переговори по закупівлі «Послуги збирання відходів та небезпечних хімічних речовин, у т.ч. непридатних або заборонених до використання хімічних засобів рослин, в адміністративних межах Олевської міської ради», 90520000-8 Послуги у сфері поводження з радіоактивними, токсичними, медичними та небезпечними відходами за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника».

Єдиним учасником, який подав необхідний пакет документів для участі в переговорах виявився Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення Головного Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області (далі – Учасник).

Відповідно до умов договору, Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення Головного Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області бере на себе зобов’язання до 31 грудня 2021 року зібрати та ліквідувати відходи і небезпечні хімічні речовини в кількості 104,9 тонн, що розміщені на території населених пунктів Олевської територіальної громади, а саме: с. Кам’янка, с. Кишин, с. Копище, с. Лопатичі, с. Майдан, с. Зольня, с. Зубковичі, с. Жубровичі, с. Покровське, с. Тепениця, с. Замисловичі.

Раніше на офіційному сайті громади було опубліковано оголошення про проведення переговорної процедури закупівлі (http://olevsk-gromada.gov.ua/2021/08/03/ogoloshennya-pro-provedennya-peregovornoyi-proczedury-zakupli/), в якому суб’єкти господарювання, які відповідають кваліфікаційним критеріям та мають необхідні ліцензії, запрошувалися прийняти участь в переговорах по даній закупівлі.

Під час проведення переговорів було перевірено подану Учасником документацію на її відповідність встановленим вимогам, а також узгоджено суму договору. Як результат було прийнято рішення укласти договір про закупівлю з даною організацією.

Відповідно до чинного законодавства, переговорна процедура закупівлі застосовується Замовником як виняток, у разі наявності підстав, що передбачені ч.2 ст.40 Закону, в тому числі, якщо було двічі відмінено процедуру відкритих торгів, у тому числі частково (за лотом), через відсутність достатньої кількості тендерних пропозицій, визначеної цим Законом. При цьому предмет закупівлі, його технічні та якісні характеристики, а також вимоги до учасника процедури закупівлі не повинні відрізнятися від вимог, що були визначені замовником у тендерній документації.

Протокол №161

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту