Відбулося засідання бюджетної комісії

У рамках підготовки до чергової X сесії міської ради, запланованої на 12 серпня, 10 серпня відбулося засідання бюджетної комісії за участі депутатів, членів комісії Катерини Світельської (голова комісії), Алли Гаврилюк, Леоніда Хомутовського, Назара Ковальчука та Володимира Рабоша. У роботі комісії також взяли участь міський голова Сергій Лисицький, секретар міської ради Сергій Мельник, перший заступник міського голови Василь Ковальчук, начальник фінансового управління Катерина Горпиніч.

Всього було розглянуто 17 питань, які стосувались внесення змін до бюджету, надання матеріальної допомоги, отримання державної субвенції, виділення коштів та співфінансування об’єктів будівництва, ремонтів і закупівель, передачу в оренду приміщень, інше.

Активно обговорювалося питання наповнення бюджету, зокрема сплати податків підприємцями громади акцизу та туристичного збору.

Всі проєкти рішень були розглянуті членами комісії та будуть винесені на засідання сесії. Більш детальна інформація буде оприлюднена після затвердження на сесії ради.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту