Поясківці відсвяткували День села

Цієї суботи поясківці організували святкування Дня села. Привітати жителів зі святом завітали міський голова Сергій Лисицький, його заступник Сергій Гончар, депутатки міської ради – Катерина Світельська, Наталія Яценко, Алла Ольшанська, начальник відділу культури і туризму Ірина Кльоц, меценат Михайло Весельський.

«Прослухавши історію, ваше село пройшло досить важкий шлях, в принципі, як і вся наша Україна. На сьогоднішній день, спокою нам так і не дають на сході, але ми маємо надію, що війна закінчиться, наші хлопці повернуться до своїх родин і будуть утримувати свої сім’ї та виховувати своїх дітей. Дуже приємно дивитись, що у вас будується дорога за Програмою Президента «Велике будівництво», до Будок вже побудовано 8 км,  у вас будується до станції Пояски, наступний рік планується до Покровського. Хочу побажати всім міцного здоров’я, успіхів, взаєморозуміння та поваги один до одного», – привітав Сергій Лисицький та подарував для потреб громади сертифікат на придбання бензинової мотокоси.

Подяки від міської ради та грошові винагороди Сергій Лисицький вручив активістам села Марчику Володимиру, Ольшанському Володимиру, Стадніку Сергію та Кисорцю Петру.

Катерина Світельська нагородила подяками від партії «Слуга народу» та грошовими винагородами жителів села – Хланя Дениса, Марчика Руслана та Заєць Тамару.

«… Я  покладаю на цю дорогу дуже великі надії, що вона вдихне в село нове життя і нові сили. Я вірю у вас і вірю в те, що з роками тут все принципово зміниться…», – зазначив у своєму вітальному слові Михайло Весельський. В якості подарунку меценат за власний кошт відновить пам’ятник загиблим в роки Другої Світової війни.

Про позитивні зміни, які відбуваються в селі сказала Алла Ольшанська: «Ми бачимо, що в нашому селі започаткували бізнес із вирощування огірків, помідорів, тобто молоде покоління починає працювати. І хочеться побажати молодим людям, які залишаються жити в нашому мальовничому куточку – натхнення, праці, достатку…». Від себе вона вручила грошові подарунки випускницям-відмінницям Дарині Першко та Анастасії Маслій.

Для всіх була організована чудова та цікава концертна програма, фотозони, виставки та розваги для дітей. Більше фото та відео за посиланням https://www.facebook.com/OlevskOTG/

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту