«Кубок мера–2021» виграла футбольна команда «Городок»

14-15 серпня за меценатської підтримки Олевського міського голови Сергія Лисицького в селі Варварівка відбувся традиційний міжрайонний турнір з міні-футболу «Кубок мера – 2021».

Участь у змаганнях взяли 8 команд з Олевської, Білокоровицької та Лугинської територіальних громад. Відкрили турнір міський голова Сергій Лисицький, заступник голови Житомирської обласної асоціації футболу Володимир Дорошенко, голова Житомирської обласної асоціації футзалу Віктор Таран та голова Олевського МО ВФСТ «Колос» Володимир Рабош.

«Ми всі в очікуванні нового стадіона, який будується, там ми дійсно будемо мати бажання не тільки грати, а й приймати чемпіонати області», – зазначив у своєму виступі міський голова.

Сергій Лисицький вручив командам-учасницям футбольні м’ячі, гості з міста  Житомир подарували місцевим арбітрам комплекти суддівської форми. Підняли настрій спортсменам та надихнули на безкомпромісну боротьбу своїми драйвовими номерами юні таланти хореографічного ансамблю «Перлина» Олевського ЦХЕТУМу.

Згідно жеребкування, команди розпочали змагання в підгрупах «А» і «В». У підгрупі «А» рівних не було футболістам олевського «Штурму», друге місце посіли гравці тепеницького «Тризуба». З подальшої боротьби вибули спортсмени білокоровицького «Явору-2» та лугинського «Старту». В підгрупі «В» перше місце вибороли футболісти олевського «Динамо», друге місце здобув новобілокоровицький «Городок». Не змогли пробитися до півфіналу олевський «NG» та білокоровицький «Явір-1». У півфінальних поєдинках олевське «Динамо», зігравши в нічию 0:0 з «Тризубом», вирвало перемогу в серії післяматчевих пенальті з рахунком 4:2. У післяматчевій футбольній «лотереї» довелось визначати і переможця в другому півфіналі між «Штурмом» та «Городком» (основний час 1:1), де влучнішими виявились гравці «Городка» – 4:3. В матчі за третє місце «Тризуб» з рахунком 2:0 переміг «Штурм».

Справжньою окрасою турніру став фінальний матч між «Городком» та «Динамо», який завершився зовсім не «мирною» нічиєю, і нехай рахунок 0:0 нікого не вводить в оману. Перші  5 ударів післяматчевих пенальті не виявили переможця, і тільки в «перестрілці» воротарів «горожанин» Вадим Воробей переграв свого «динамівського» візаві – Романа Покальчука, принісши перемогу «Городку» з рахунком 4:3.

Нагородження проводили секретар міської ради Сергій Мельник, перший заступник міського голови Василь Ковальчук та Володимир Рабош. Приз «Найкращий воротар» отримав Вадим Воробей, приз «Найкращий бомбардир» вручено «динамівцю» Олексію Шапорді, а найкращим гравцем турніру визнано «тризубівця» Руслана Кравченка.

Команда «Тризуб» нагороджена кубком, медалями за 3-є місце та грошовою премією III-ї категорії (2 тисячі гривень), олевське «Динамо» отримало кубок, медалі за II-е місце та премію в сумі 3 тисячі гривень. “Городок” нагороджений медалями за I-е місце, премією (5 тисяч гривень) та красенем-“кубком мера”. 

Організатори турніру та команди-учасниці висловлюють щиру подяку міському голові Сергію Лисицькому за надану меценатську підтримку в проведенні турніру.

Більше фото дивіться в мережі Фейсбук за посиланням https://www.facebook.com/OlevskOTG/

Переможці – ФК “Городок” 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту