Визначили переможців конкурсу «Людина року» та «Почесний громадянин міста Олевськ»

20 серпня відбулись засідання конкурсних комісій, на яких підвели підсумки та визначили переможців щорічних конкурсів «Людина року» і «Почесний громадянин міста Олевськ» у 2021 році.

Цьогоріч звання «Людина року-2021» присвоїли 16 жителям громади у номінаціях: «Громадський діяч року», «Працівник освіти року», «Працівник охорони здоров’я року», «Працівник галузі фізичної культури і спорту року», «Спортсмен року», «Діяч культури року», «Працівник сфери обслуговування року», «Працівник житлово-комунального господарства року», «Підприємець року» «Роботодавець року», «Учень року», «Посадова особа місцевого самоврядування року», «Сільськогосподарський товаровиробник приватного сектору року», «Захисник року», «Донор року» та «Рятівник року». Загалом не у всіх номінаціях була проявлена висока активність у поданні клопотань, а деякі номінації мали лише по одному претенденту.

Згідно затвердженого Положення, звання «Почесний громадянин м. Олевськ» присвоюється мешканцям міста Олевськ, жителям інших населених пунктів України та інших країн за значний внесок у соціальний, економічний та культурний розвиток міста, за вагомі досягнення у галузях науки, освіти, культури, спорту, охорони здоров’я, охорони громадського порядку, будівництва, житлово-комунального господарства, підприємства, за творчу, громадську та благодійну діяльність. Почесні громадяни отримують медаль та одноразову грошову допомогу у розмірі п’ять тисяч гривень.

З положеннями вказаних конкурсів можна ознайомитись на офіційному сайті Олевської ТГ.

Нагородження переможців відбудеться під час урочистої частини святкування Дня Незалежності 24 серпня о 17:30 год.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту