ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА ТА 30-ю РІЧНИЦЕЮ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

День Незалежності України – це важливий день для кожного українця, хто вважає себе патріотом, хто стоїть на захисті українських кордонів, хто вболіває за Батьківщину та примножує її здобутки відданою працею.

Роки незалежності нашої країни стали для всіх нас випробуванням на зрілість, толерантність та патріотизм. Нам випала велика історична місія здійснювати мрію багатьох поколінь українців – мати свою незалежну державу, а значить самим господарювати на своїй землі. Боляче про це говорити у святкові дні, але за неї Україна платить надзвичайно високу ціну – людські життя. Будьмо сильними, і як писав Тарас Шевченко «Борітеся – поборете! Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава. І воля святая!».

Будьмо згуртованими і небайдужими до майбутнього рідної землі, нашої громади. Покладаймося на успіх наших спільних дій та активну співпрацю, які єднають і зміцнюють нас. Нехай віра в краще майбутнє додає нам сил на нові звершення та спільні добрі справи задля розвитку України.

Святкуючи разом з вами, від усієї душі бажаю Україні миру, єдності та процвітання, а всім жителям громади – міцного здоров’я, мудрості, взаємоповаги і порозуміння, добра, достатку та щедрої долі. 

Нехай Бог береже нашу Україну, громаду, кожну родину.

 

З найкращими побажаннями,

міський  голова Сергій Лисицький

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту