Зустріч з народним депутатом

Народний депутат України Арсеній Пушкаренко спільно із міським головою Сергієм Лисицьким, заступником міського голови Юрієм Данюком зустрілися з колективами Олевської музичної школи та професійного ліцею.

Нардеп сам ініціював зустріч з викладачами цих освітніх закладів, щоб обговорити готовність до нового навчального року, їх матеріально-технічний стан, почути проблемні питання, побачити умови, в яких діти отримують освітні послуги та, головне, відпрацювати шляхи співпраці.

Найбільше, що хвилює колектив музичної школи – це зовнішній вигляд їх закладу. Депутат погодився з думкою викладачів, що школу давно потрібно осучаснити. Зробити не лише ремонт фасаду, а й утеплити приміщення та замінити дах. Отож, найближчим часом почнуть працювати над виготовленням проєкту реконструкції музичної школи.

У ліцеї професійно-технічної освіти є нагальна необхідність з ремонтом майстерень та гуртожитку. У планах навчального закладу розширити список спеціальностей і отримати ліцензію на професії «електромонтер», “зварювальник” та “газозварювальник”. Саме ці спеціальності є одними з найбільш потрібних у громаді. Керівництво ліцею вже готує відповідні документи до Міністерства освіти, тому викладачі звернулись із проханням посприяти у вирішенні цього питання.

Арсеній Михайлович уважно вислухав побажання та пропозиції колективів та зазначив, що завжди готовий відстоювати інтереси освітян. 

Закінчилась зустріч врученням подарунка,  для потреб  ліцею міський голова подарував мотокосу.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту