Покровське відсвяткувало День села

Серпень дня нашої громади багатий на свята. 28 серпня День села святкували одразу три населені пункти: Лопатичі, Майдан та Покровське.

Міський голова встиг привітати та відвідати святкування у всіх селах. Зазвичай День села Покровське святкувало на церковну Покрову, цього року свято вирішили перенести через можливий карантин. Покровське отримало свою нинішню назву у 2016 році, до 2016 село називалось Комсомольське, а до 1960 року – Собичино.

День села – особливий день в календарі, який чекають з нетерпінням і відзначають у дружній атмосфері, бо так чи інакше всі між собою знайомі. До програми святкування у Покровському підійшли креативно, були організовані розваги для дітей, розіграш кози та свинки, виставки, фотозони, концерт та дискотека. З перших хвилин було зрозуміло, що до організації свята тут поставились з натхненням.  

Староста села Олена Кондратовець привітала односельців та подякувала за працю, яку всі спільно роблять для села. Також вона відзначила подяками найактивніших його жителів, підприємців, спонсорів свята, іменинників та ювілярів.

У цей день село, як завжди, радо зустрічало гостей. На святкування завітали міський голова Сергій Лисицький, його заступник Василь Ковальчук, начальниця відділу культури та туризму Ірина Кльоц, заступниця начальника відділу освіти, молоді та спорту Віра Ковальчук, депутати міської ради Павло Налапко, Леонід Хомутовський та Сергій Вовк

Подяками та грошовими винагородами міський голова нагородив вчителя трудового навчання Покровської школи Романа Васильчука, підприємців Сергія Вахнюка та Антона Басюка. Для потреб громади він вручив сертифікат на придбання бензинової мотокоси.

Подяки та грошові винагороди від партії «Слуга народу» депутат міської ради Павло Налапко вручив жителькам села Галині Новак та  Зорині Шмат, медичній сетрі Валентині Шмат.

Отож, залишається побажати громаді села й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села.

Більше фото за посиланням на сторінку Олевської ТГ у мережі Фейсбук

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту