Виконком погодив кандидатуру на посаду директора комунального підприємства «Туристично-інформаційний центр»

На засіданні виконавчого комітету, яке відбулось 29 вересня, було прийнято рішення про погодження кандидатури на посаду директора комунального підприємства «Туристично-інформаційний центр» Олевської міської ради.

Одноголосно члени виконавчого комітету погодили кандидатуру Анни Вжесінської.

«Олевському міському голові підписати контракт із керівником відповідного комунального підприємства терміном на  5 років», – йдеться у рішенні.

Міський голова Сергій Лисицький привітав квітами Анну Вжесінську та побажав плідної праці й успіхів у трудовій діяльності.

ВЖЕСІНСЬКА Анна Олександрівна має повну вищу освіту – у  2010 році закінчила  Житомирський державний університет імені Івана Франка за спеціальністю «Соціальна педагогіка. Педагогіка і методика середньої освіти. Історія» та здобула кваліфікацію соціального педагога, вчителя історії.

Загальний стаж роботи Анни Олександрівни становить 10 років 07 місяців, з них 10 років  06 місяців –  трудової діяльності в музеї. 

У 2007 році Анна Олександрівна розпочала свою трудову діяльність на посаді касира торговельного залу Товариства з обмеженою відповідальністю «ЕКО».

З квітня  по грудень 2011 року працює музейним доглядачем, а з грудня 2011 року – на посаді директора районного краєзнавчого музею (нині – Олевського краєзнавчого музею).

За час роботи на посаді директора Олевського краєзнавчого музею зарекомендувала себе як ініціативний, енергійний та відповідальний керівник, творча особистість, гарний фахівець, відданий і люблячий свою справу. Вдало застосовує практичний досвід та специфіку музейної діяльності.

Користується повагою серед колег. Тісно співпрацює із педагогічними та учнівськими колективами. Приймає активну участь у громадській роботі. Постійно прагне до освоєння нових знань, до самовдосконалення, приймає активну участь в заходах, спрямованих на підвищення кваліфікації.  

 

 

Залишити коментар

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту