Велике будівництво на Житомирщині: триває активна фаза ремонту автодороги М-21 у Коростенському районі

У рамках програми Президента України «Велике будівництво» цьогоріч проводиться ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський.

Міжнародний автошлях М-21 загальною протяжністю 401,7 км проходить територією Житомирської та Вінницької областей. Це важливий об’єкт дорожньої інфраструктури, необхідний для організації зручної транспортної логістики та налагодження економічних зв’язків Житомирської області з іншими регіонами України та країнами Європи.

За інформацією САД у Житомирській області, зокрема триває поточний середній ремонт на км 96+879 – км 134+821. Ділянка пролягає між населеними пунктами Фасова та Коростень.

Наразі продовжується влаштування вирівнюючого шару дорожнього покриття з органо-мінеральної суміші та нижнього шару покриття з крупнозернистого асфальтобетону.

Ремонт автодороги проводиться за методом холодного ресайклінгу. Що передбачає влаштування основи дороги з органо-мінеральної суміші та влаштування двох шарів асфальтобетону.

Крім того, передбачено встановлення нових дорожніх знаків, облаштування зупинок громадського транспорту та тротуарів.

Нагадаємо, що в рамках програми Президента «Велике будівництво» триває ремонт автодороги Сімаківка-Бараші-Пулини-Коростишів-Котлярка.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту