На Олевщині у рамках акції «Створюємо ліси разом» висаджено 3810 сіянців сосни та дуба

Сьогодні, 18 жовтня, у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Зелена країна» лісівники ДП «Білокоровицьке лісове господарство» на чолі з директором Вячеславом Колодяжним провели акцію «Створюємо ліси разом».

До акції також долучились: міський голова Сергій Лисицький, секретар ради Сергій Мельник, заступник міського голови Василь Ковальчук, начальник Олевського відділення поліції Коростенського відділу поліції Головного Управління Національної поліції в Житомирській області Ігор Григоришин та шкільне лісництво Новобілокоровицької ЗОШ №3.

На початку висадки старший лісничий лісгоспу провів інструктаж щодо правильної посадки саджанців.

Так, всі дружно, за кілька годин висадили 3810 сіянців сосни звичайної та дуба череватого на Тепеницькому лісництві.

Створення лісових культур проводиться сьогодні синхронно у всіх лісництвах підприємства. На осінь заплановано створити шляхом посадки сіянців 151 га лісових масивів. Крім того, весною 2021 року, вже було створено 369 га лісових культур, що є найбільшим річним обсягом для лісгоспу за останні роки.

Довідково

Будь-яка людина може долучитися до громадської акції “Створюємо ліси разом” та зареєструватися на висадку в обраному лісгоспі. Це абсолютно безкоштовно

Як це зробити? Обирайте зручний для себе спосіб:

  • Заповніть форму реєстрації на сайті https://zelenakraina.gov.ua/
  • Зверніться в обласне управління Держлісагентства або у найближчий лісгосп. Контактні номери по кожній області вказані на сайті обласних управлінь.

Ви також можете взяти участь у благодійній акції:

Оберіть область, де ви хочете, щоб ми висадили ліс.

Зробіть благодійний внесок – 50 гривень за одне висаджене дерево. Лісівники висаджують дерева безкоштовно❗️ Усі кошти одразу йдуть на користь підопічних фонду Таблеточки, який вже 10 років допомагає онкохворим дітям долати рак.

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту