Завершено благоустрій території ЦРД «Сонечко». Фото до і після

Територія Олевського центру розвитку дитини «Сонечко» набула нового вигляду. На території закладу завершено роботи з благоустрою: встановлено новий паркан, облаштовано доріжки із бруківки, замінено дахи на вуличних навісах. 

Паркан, яким був огороджений дитячий садок, знаходився в аварійному стані та ніс загрозу життю і безпеці дітей. Діти могли пролізти за межі дитсадка, а на його територію без перешкод потрапити сторонні особи. Також «непроханими гостями» були безпритульні собаки, які розгулювали територією закладу. Віднедавна територія дитячого садка огороджена новим парканом  із зварної сітки, яка не лише гарно виглядає, але й майже не потребує обслуговування в експлуатації.

Дах на вуличних навісах замінили на профнастил, щоб надійно та довговічно.

Подвір’я дитячого садочка облаштували бруківкою. Тепер діти сміливо крокують і граються на території закладу, а не обходять калюжі.

За ініціативи міського голови Сергія Лисицького, у травні цього року пішохідну доріжку, яка веде до дитячого садочка та гімназії також облаштували бруківкою. Днями, у рамках програми Президента України «Зелена країна», на території ЦРД “Сонечко” висадили туї.

За допомогою відкритих торгів вартість проєкту із 772 210 тис грн вдалося знизити до 571 тис грн. За підтримки народного депутата Арсенія Пушкаренка із обласного бюджету виділили 500 тис грн, 71 тисячу гривень дофінансувала міська рада.

Територія «Сонечка» півроку тому і зараз – це дві великі різниці, які видно на фото до і після.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту