Олевська громада отримала відзнаку за активну участь в екологічній акції “Висадження дерев одним мільйоном людей за добу”

23 листопада міський голова Сергій Лисицький разом з головою ОДА Віталієм Бунечком, головами громад Житомирщини та працівниками лісової галузі урочисто підбили підсумки міжнародної ініціативи «Greening of the Planet». 

Наша Олевська громада отримала відзнаку за активну участь в реалізації міжнародної екологічної акції “Висадження дерев одним мільйоном людей за одну добу”.

Варто зазначити, що лише на Житомирщині під час цієї акції було висаджено більше ніж 1,5 млн дерев на загальній площі понад 236 га. Важливо, що ця міжнародна акція відбулася в унісон із загальнодержавною програмою, яка була ініційована Президентом України – «Зелена країна». Результатом цієї співпраці стало встановлення рекорду із найбільшої кількості висаджених дерев серед усіх регіонів України.

Загалом в області, цього річ висаджено вже понад 41 мільйон сіянців. Це понад третина від того, що висадили у Державі, було відновлено понад 17 тисяч гектар лісу.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту