Святкове відкриття новорічної ялинки: нова локація та весела програма

За святковим настроєм та гарними враженнями на відкриття головної ялинки громади завітали цілими родинами. Традиційно, її відкрили 19 грудня, на День Святого Миколая. Подивитися, як засвітяться вогники новорічної красуні, зібралося безліч дітей та дорослих.

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Сергій Лисицький, який побажав всім вірити в диво, здоров’я, благополуччя та гарних новорічних свят. Зі словами побажань та привітань виступив настоятель римо-католицького храму Воздвиження Всечесного Хреста отець Леон.

Далі на дітей чекала весела розважальна програма за участю Святого Миколая (цю роль виконував директор ЦДЮТ Артем Курбеко). Разом із дітворою вони водили хороводи, фотографувалися, грали в ігри, помічники допомагали проводити конкурси та роздавали солодощі.  А ще звучали пісні у виконанні юних артистів, вихованців ЦДЮТ.

Цьогоріч ялинку встановили у новому місці, біля Свято-Миколаївської церкви. Ця територія дозволила вмістити велику кількість людей. Міська рада попіклувалась про безпеку дітей, для цього поліцейські перекрили дорогу. Щодо ялинки, то її зрізали в Покровському, висота дерева складає 17 метрів. Прикрашали новорічну красуню іграшками, які робили школярі, а також міська рада придбала нові прикраси та електрогірлянди. Територію навколо ялинки прикрасили ілюмінацією, встановили фотозони, розмістили ярмарки.

Отож, головний атрибут новорічно-різдвяних свят – новорічну ялинку – відкрито, а це значить, що зимові свята офіційно стартували. Міська рада дякує всім учасникам святкової програми.

Гарного всім новорічно-різдвяного настрою!

Більше фото у мережі Фейсбук

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту