Про зміни у депутатському складі та ціну харчування у дитсадках

23 грудня під головуванням міського голови Сергія Лисицького відбулося засідання позачергової 16 сесії, на яке з’явилося 17 депутатів із 26.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять завідувача сектором охорони здоров’я міської ради Демковича Павла Теодозійовича, який передчасно пішов із життя.

 Перед початком сесії голова міської ТВК Сергій Гилюк повідомив про зміни у депутатському складі 8 скликання. Депутат «Радикальної партії» Володимир Рабош написав заяву на дострокове припинення своїх повноважень. Згідно закону, його місце зайняв наступний за черговістю кандидат в депутати від відповідної партії – Віктор Шапорда.

Першими розглянули поточні бюджетні питання, серед яких надання однаразової матеріальної допомоги трьом жителям громади на загальну суму 30 тисяч гривень.

З 1 січня 2022 року вартість харчування одного дітодня в центрах розвитку дитини та дошкільних навчальних закладах громади становитиме:

– на дітей віком від 0 до 4-х років у розмірі 45,00 (сорок п’ять) гривень;

– на дітей віком від 4-х років у розмірі 50,00 (п’ятдесят) гривень.

Варто нагадати, що відповідно до  статті 35 Закону України «Про дошкільну освіту» батьки, або особи, що її замінюють, вносять плату за харчування дітей у дошкільних установах та центрах розвитку дитини Олевської міської ради 60 відсотків від вартості харчування на день, у сільській місцевості – 50 відсотків від вартості харчування на день.

Також депутати затвердили три міські програми: «Охорона навколишнього природного середовища та раціональне використання природних ресурсів на 2022 – 2025 роки», «Фінансова підтримка комунального некомерційного підприємства «Олевська центральна лікарня» Олевської міської ради  на 2022-2025 роки» та «Програма охорони, захисту, використання та відтворення лісів Олевської міської ради на 2021-2025 роки».

Також розглянули і затвердити земельні питання.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту