В Олевській громаді підвели спортивні підсумки 2021 року

Цей рік став успішним для наших спортсменів. Вони здобули багато перемог, призових місць та відзнак на міжнародних, всеукраїнських, обласних та міських змаганнях. 28 грудня у Міському будинку культури відбулося урочисте підбиття підсумків спортивного сезону, на якому представники місцевої влади напередодні Нового року вшановували кращих спортсменів та їх тренерів. Привітання звучали від заступників міського голови Василя Ковальчука та Юрія Данюка, депутатів міської ради Сергія Вовка та Марини Павленко.

 Були відзначені вихованці та команди всіх спортивних секцій і не тільки. Нагороди отримали вихованці спортивного клубу таеквондо І.Т.Ф «Фенікс», борці ДЮСШ, організація змішаних єдиноборств ММА та бразильського джиу-джитсу, команди-переможці з волейболу та футболу, переможці районних турнірів із шахів-шашок. За підсумками футбольного сезону 2021 року втретє поспіль чемпіонами стали олевський “Штурм”.

В якості подарунка таеквондисти отримали спортивний інвентар для тренувань, борці – сертифікат від міської ради на суму 10 тисяч гривень для придбання спортивного інвентаря, команді олевського workout також вручили сертифікат на суму 10 тис грн для облаштування воркаут-майданчика. Борцям ММА передано сертифікат від ТОВ «Деревообробна ЄВРОЛІС» на суму 50 тис грн на придбання рингу. Депутат обласної ради Сергій Крамаренко передав грошовий подарунок борцям дитячо-юнацької школи боротьби. З грамотами та подарунками завітали перший заступник Житомирської обласної асоціації футболу Віктор Радушинський та голова ГО ЖТО ВФСТ «Колос» Олександр Сташенко.

Дорогі спортсмени Олевщини, вітаємо кожного з вас, з перемогами та досягненнями, бажаємо не зупинятися на досягнутому. Олевська громада пишається вами. Вперед до нових перемог!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту