Народний депутат Володимир Арешонков прозвітував про свою роботу у 2021 році

17 січня у Міському будинку культури відбувся звіт народного депутата України Володимира Арешонкова перед жителями Олевської громади. Нагадаємо, що Володимир Арешонков є депутатом по 64 мажоритарному округу (в який входить і Олевська ТГ), член депутатської групи «ДОВІРА», член Комітету Верховної Ради України з питань прароохоронної діяльності. Був присутнім на 93% засідань Верховної Ради.
На звіт народного депутата завітало керівництво громади на чолі з міським головою Сергієм Лисицьким.
У своєму виступі Володимир Арешонков розповів про прийняті закони та нові проєкти, зокрема і ті, що стосуються «чорнобильців».
За його сприяння на соціально-економічний розвиток 64 округу було спрямовано 60 млн грн., за які вдалося реалізувати 37 проєктів.
❇️Читайте також «За сприяння народного депутата України Володимира Арешонкова в Олевській громаді в 2021 році реалізовано 5 проєктів» за посиланням http://olevsk-gromada.gov.ua/…/za-spryyannya-narodnogo…/
На завершення міський голова Сергій Лисицький, сільський голова Білокоровицької ТГ Сергій Коцур та заступниця голови Коростенської РДА Лариса Хоречко подякували Володимиру Юрійовичу за підтримку громад та плідну співпрацю.
 
 
 
 
 
 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту