На позачерговій сесії розглянули 4 питання

Сьогодні, 17 лютого, під головуванням міського голови Сергія Лисицького відбулось позачергове засідання сесії міської ради на якому було розглянуто 4 питання.

Першим питанням депутати розглянули та затвердили Програму територіальної оборони Олевської міської територіальної громади на 2022-2025 роки. Метою Програми є здійснення заходів щодо матеріально-технічного забезпечення потреб особового складу підрозділів територіальної оборони засобами захисту та зв’язку, поточного ремонту та обладнання приміщення для їх розміщення та несення служби, предметами речового майна і спорядження для підтримання боєготовності та ефективного виконання завдань щодо захисту державного суверенітету і незалежності держави.

Підтримали також присутні рішення про затвердження «Програми соціально-економічного розвитку Олевської територіальної громади на 2022 рік». Ця Програма має на меті  забезпечення гідних умов життя та добробуту жителів громади за рахунок зрушень в економіці, модернізації соціальної сфери та забезпечення гармонійного розвитку. Основними завданнями Програми є: забезпечення зростання дохідної частини міського бюджету; ефективне використання земельних ресурсів громади та об’єктів комунальної власності громади; підвищення безпеки життєдіяльності населення та ін.

Також депутати обговорили та підтримали рішення про надання дозволу на розстрочення сплати лісового доходу від рубок догляду. Дозвіл надається державному підприємству «Олевське лісове господарство» на розстрочення сплати податкових зобов’язань за спеціальне використання лісових ресурсів місцевого значення терміном на 2 місяці на суму 1 228 584,76 грн.

Також під час сесії було прийнято рішення про внесення змін до міського бюджету. Зміни вносяться в межах кошторисних призначень, а саме виділяється 100 тис. грн. на організацію заходів з територіальної оборони.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту