Міський голова Сергій Лисицький зустрівся із жителями села Журжевичі

До зібрання також долучились заступник міського голови Юрій Данюк, начальник відділу культури  та туризму Ірина Кльоц, генеральний директор КНП «Олевський ЦПМД» Наталія Мельчинська та начальник відділу освіти, молоді та спорту Валерій Левченко.

Зустріч відбулась у сільському клубі с. Журжевичі.

Переважно всі питання, що хвилювали місцевих жителів стосувались оптимізації закладів освіти, медицини та культури.

Міський голова Сергій Лисицький зазначив: «Всі процеси формування мереж освіти, медицини та культури будуть відбуватися так, щоб послуги надавалися максимально якісно та доступно для кожного жителя громади».

Валерій Левченко розповів, що відділом освіти, молоді та спорту було розроблено проєкт мережі закладів загальної середньої освіти (ЗЗСО) в Олевській ТГ, з яким вже ознайомив директорів шкіл. Згідно цього проєкту, Журжевицьку школа, в тому числі Дружбівський НВК та Сердюківську школу планується реорганізувати у початкові школи, тобто залишаться лише 1-4 класи.

За словами Наталії Мельчинської, на сесії депутати затвердили нову структуру «первинки». Згідно цієї структури в Журжевичах буде функціонувати медичний пункт тимчасово базування. Дана мережа формувалась з огляду на вимоги законодавства та НЗСУ щодо кількості населення. 

Ірина Кльоц повідомила присутнім, що сільський клуб у селі буде продовжувати свою роботу, а також подякувала завідуючому клубом Артему Степанцю за хорошу роботу.

Кожен з присутніх на зустрічі мав можливість поспілкуватися з доповідачами, задати питання та отримати кваліфіковану відповідь.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту