Члени виконкому погодили тарифи на вивезення ТПВ та платні послуги лікарні

На засіданні виконавчого комітету, яке відбулося 18 березня було розглянуто 22 питання. На засіданні були присутні всі старости. Це перше засідання, яке міська рада провела від початку війни.

Першими заслухали та затвердили звіт про виконання бюджету Олевської МТГ за 2021 р., затверджено звіти про виконання фінансових планів за 2021 рік КНП «Олевський ЦПМД» та КНП «Олевська центральна лікарня» та, відповідно, затверджено зміни до фінансового плану на 1 квартал 2022 року.

Виконавцем послуг по організації роздільного збирання та вивезення твердих побутових відходів визначено комунальне підприємство «Олевськ-Комунальник», яке було єдиним учасником конкурсу. Відповідний протокол конкурсної комісії з визначення виконавця послуг також було затверджено членами виконкому. Місячна плата на 1 мешканця багатоквартирного будинку становитиме 15,89 грн., приватного – 15.47 грн.

Трьох жительок громади представлено до почесного звання мати-героїня: Чиж Світлану із Зубкович, Баранову Світлану із села Рудня та Тимощук Тетяну з Олевська, які народили та належним чином виховали п`ятеро дітей до 8-річного віку.

Члени виконкому затвердили тарифи на платні послуги, що надаються КНП «Олевська центральна лікарня» Олевської міської ради. Можна переглянути за посиланням http://olevsk-gromada.gov.ua/2022/03/21/taryfy-na-platni-poslugy-shho-nadayutsya-knp-olevska-czentralna-likarnya/

Двом громадянам, згідно заяв, надано дозвіл на збір вихідних даних на підключення до централізованої мережі водопостачання та водовідведення.

Розглянуто питання, що стосуються квартирного обліку, зокрема про актуалізацію даних щодо осіб, які перебувають на  квартирному обліку, про взяття на квартирний облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов  та зняття осіб з такого обліку.

Затверджено протокол засідання комісії з надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. До загального списку  дітей-сиріт  дітей, позбавлених батьківського піклування та  осіб з їх числа на квартирному обліку  Олевської міської ради перебуває 91 особа. У минулому році завдяки цій державній програмі діти вказаних категорій отримували грошову компенсацію на придбання житла.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту