До уваги суб’єктів господарювання

Держпродспоживслужбою України за сприяння Офісу Президента України та профільних ЦОВВ, розроблена «Платформа допомоги» для виробників/переробників продуктів харчування, фермерських та сільськогосподарських підприємств; транспортних компаній, магазинів та торговельних мереж. Платформа дає можливість щодо інформації з виробництва, реалізації, транспортування товарів, а також послуг з логістичної та волонтерської діяльності.

До даної платформи можна підключитись на сайті Держпродспоживслужби України, що значно полегшить пошук та логістику необхідних товарів, гуманітарної допомоги.

Платформою передбачений автоматизований прийом та співставлення запитів та пропозицій щодо допомоги. В режимі онлайн тепер можна відслідкувати терміни та статуси виконання завдань, отримати всю необхідну аналітику для скорочення термінів доставки гуманітарних вантажів тим, хто потребує цього найбільше.

Долучитися до Платформи допомоги можливо за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc4zmBH2wTvJ7e6FUTPbyqnd8I7PrMYD3l-uB5HAqOoQB3eZA/viewform

Олевське управління Головного управління

Держпродспоживслужби в Житомирській області

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту