Результати засідання виконавчого комітету

На засідання виконавчого комітету, яке відбулось 20 травня, було винесено 15 питань. Засідання вів заступник міського голови Василь Ковальчук. Загалом, всі були підтримані, окрім трьох: «Про присвоєння адреси об’єктам нерухомого майна», «Про надання дозволу на встановлення тимчасових споруд» та «Про продовження терміну дії паспортів прив’язки тимчасових споруд».

Першим розглянули інформацію  про  виконання    бюджету  Олевської міської територіальної громади за І квартал 2022 року. Виконання бюджету громади становить 81,3% до затвердженого плану або на 8,4 мільйони менше.

Далі затвердили звіти про виконання фінансових планів за 1 квартал 2022 року КНП «Олевська центральна лікарня» та КНП «Олевський ЦПМД».

Вирішено видати ордер учаснику АТО на вселення у житлову квартиру, яка знаходиться в смт Дружба та на вселення у будинок у селі Майдан-Копищенський багатодітній матері, які стояли у квартирній черзі.

Розглянувши звернення начальника Олевського РЕМу Володимира Павленка, члени виконкому надали дозвіл на зрізання 32 аварійних дерев, які ростуть в охоронній зоні трансформаторних підстанцій.

Старості Копищенського старостинського округу Михайлу Михальцю надали дозвіл на зрізання: 3 тополь,  18 акацій, 23 берез, 11 сосен  в с. Копище (на території меморіального комплексу). Натомість відмовили у зрізанні ще 19 берез, відповідно акту обстеження зелених насаджень від 17.05.2022р. № 4.    

Також було затверджено графік надання щорічних відпусток ЦРД і ДНЗ та проведення їх підготовки до роботи в осінньо-зимовий період, надано дозвіл на створення проїзду в селі Кишин, і дозвіл на зміну та присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна в селі Копище.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту