Подарунки від ЮНІСЕФ до Дня захисту дітей

До Дня захисту дітей, за сприяння голови Житомирської ОДА Віталія Бунечка закладам нашої громади передали  гуманітарну допомогу від дитячого фонду ООН Юнісеф (організація є світовим лідером із захисту прав та інтересів дітей).

Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю, Олевська ЗОШ №2, міський дитячий садочок «Малятко», дитячий садочок та школа села Сущани отримали групові набори для дозвілля та психологічної підтримки дітей та батьків, групові набори для раннього розвитку дитини, шкільні набори, настільні ігри, пазли, ігрові парашути для групових активностей, гігієнічні набори для малюків, ковдри, пластикові мати, розмальовки, кольоровий папір, крейду, іграшки, інше.

Вручали подарунки представник гумштабу при Житомирській ОДА Олег Рябой, секретар міської ради Сергій Мельник, заступник міського голови Юрій Данюк, начальник відділу освіти, молоді та спорту Валерій Левченко та депутат міської ради Юрій Стужук.

Також для підопічних Служби у справах дітей передали 11 ящиків з гігієнічними наборами для малюків, ковдрами, теплим одягом для дітей віком 3 міс. та 12 міс.

Дякуємо ЮНІСЕФ та всім, хто долучився до цієї ініціативи.

Разом на захисті наших дітей.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту