Міський голова Сергій Лисицький привітав лісівників з професійним святом

Щорічно у третю неділю вересня в Україні відзначають День працівника лісу — професійне свято працівників лісового господарства, лісової, деревообробної промисловості України.

Напередодні свята відбулосиь урочистості у ДП «Олевське лісове господарство», ДП «Олевський лісгосп АПК», ДП «Білокоровицький лісгосп».

Привітали колективи з професійним святом міський голова Сергій Лисицький та його заступник Василь Ковальчук.

Сергій Лисицький подякував лісівникам за самовіддану працю та за допомогу Збройним силам України. «Перед працівниками лісового господарства, як і перед кожним із нас, сьогодні важливе завдання – підтримка економічної безпеки регіону та країни в умовах воєнного стану. Усі виклики долаємо разом задля збереження й примноження українських лісів, раціонального використання природних ресурсів. Разом до перемоги!».

Також за сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання до виконання професійних обов’язків, особистий внесок у розвиток галузі лісового господарства та з нагоди Дня працівника лісу Сергій Лисицький відзначив кращих фахівців галузі подяками міської ради та грошовими нагородами.

ДП «Олевське лісове господарство»

ДП «Олевський лісгосп АПК»

ДП «Білокоровицький лісгосп»

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту