Сергій Лисицький відвідав Перший форум присвячений відновленню постраждалих внаслідок російської агресії територій Житомирщини

Міський голова Сергій Лисицький відвідав перший форум присвячений відновленню постраждалих внаслідок російської агресії територій Житомирщини. Він відбувся 27 версеня в Лугинах.

Як зазначив начальник Житомирської ОВА, спільними зусиллями вже відновлено більш ніж 770 об’єктів інфраструктури області. Серед них – приватні будинки, багатоповерхівки, школи, садочки, адмінбудівлі, медичні заклади, культурні об’єкти та заклади вищої освіти.

За декілька місяців всім довелося адаптуватися до нової реальності. Багато бізнес-ініціатив та інвестиційних проєктів було призупинено. Зараз в пріоритеті –  підтримка ЗСУ та відновлення інфраструктури.

А завдяки міжнародній підтримці Житомирщина має нові можливості для відновлення інфраструктури, яка постраждала від дій російських окупантів.

Міністерці економіки та інфраструктури Естонії Riina Sikkut Сергій Лисицький від Олевської громади вручив подарунок. 

Варто зазначити, що Ріїна Сіккут спільно з керівництвом Житомирської ОВА передали громадам Коростенщини гуманітарну допомогу –  пасажирські автобуси, які отримає Житомирщина.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту