ТОВ «РАЙТ СОЛЮШН» має намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

Товариство з обмеженою відповідальністю «РАЙТ СОЛЮШН» має намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами в Управлінні екології та природних ресурсів Житомирської облдержадміністрації.

Адреса юридична: 111000, Житомирська обл., Коростенський р-н, м. Олевськ, вул. Герцена, буд 19/А.;

Адреса фактична: Житомирська обл.,Коростенський р-н, на відстані 3 км на північний схід від с. Шебедиха.

Викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря відбуваються від твердопаливних котлів, розкривних робіт, роботи автотранспорту, допоміжних робіт та інше.

Відбуваються викиди: речовин у вигляді суспендованих твердих частинок  недиференційованих за складом, оксиду азоту (у перерахунку на діоксид азоту [NO + NO2]), оксиду вуглецю, вуглецю діоксиду, залізо та його сполуки, манган та його сполуки, та інші. Перевищення санітарно-гігієнічних показників якості атмосферного повітря (ГДК,  ОБРВ) при проведенні розрахунків розсіювання у приземному шарі атмосфери на межі СЗЗ не  зафіксовано. Існуючі величини викидів від джерел забруднення ТЗОВ «РАЙТ СОЛЮШН» пропонується прийняти як нормативні.  

Зауваження та пропозиції громадськості щодо отримання дозволу на викиди, протягом місяця з дня публікації оголошення, можуть направлятися до Житомирської обласної військової (державної) адміністрації: 10014, м. Житомир, майдан ім.. С. П. Корольова, 1, тел.:(0412)47-08-57, ztadm@apoda.zht.gov.ua.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту