Міський голова Сергій Лисицький привітав працівників «РІМ-БОГДАН» з Днем автомобіліста та дорожника

Напередодні Дня автомобіліста і дорожника, що традиційно відзначають в Україні в останню неділю жовтня, міський голова Сергій Лисицький привітав працівників ТДВ «РІМ-БОГДАН» з професійним святом.

Він подякував всім працівникам за їхній щоденний внесок у спільну перемогу: «Я дякую вам, що ви були тим локомотивом, який допомагав нам на початку повномасштабного вторгнення. Багато людей, підприємців приймали в цьому участь і приймають по сьогоднішній день. Я вам дякую за те, що ви такі є. За те, що Господь вклав у ваші душі такі серця. Я бажаю, щоб все це повернулося до вас та ваших дітей сторицею. І вже наші онуки жили в мирній, вільній Україні в тих кордонах, які були визначені нам в 1991 році».

Міський голова Сергій Лисицький разом з керуючим справами виконавчого комітету Володимиром Дворецьким вручили грамоти Олевської міської ради та грошові премії водіям підприємства: Володимиру Стельмаху, Василю Ковальчуку, Василю Вінійчуку, Валентину Шмату, Петру Тимощуку, Олександру Ярошу, Василю Головенку, Юрію Драгальчуку, Сергію Чирку, Олександру Кизилову та Василю Пилипчуку.

Керівник «РІМ-БОГДАН» Василь Шибецький також привітав працівників зі святом, а також висловив подяку Олевській міській раді за постійну підтримку та вручив грамоти.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту