На благодійному ярмарку в Замисловицькому ліцеї зібрали понад 15 тис грн для потреб ЗСУ

Традиція всеукраїнських благодійних ярмарок не оминула у вівторок, 25 жовтня, під час осінніх канікул і Замисловицький ліцей.
Спільно з працівниками Замисловицького старостинського округу було організовано ярмарку для збору коштів на потреби наших рідних ЗСУ. Загальними зусиллями дітей, батьків, педагогічних працівників і технічного персоналу від нашого закладу освіти було зібрано 15 тисяч 112 гривень 50 копійок. Частину з цих коштів було зібрано завдяки благодійним пожертвам кожного працівника ліцею. Свій внесок зробили адміністрація закладу, вчителі, техперсонал, завгосп, медичний працівник та сторож. Ніхто не залишився байдужим. Крім того, додаткові кошти у сумі 900 гривень було внесено до загальної скриньки, встановленої старостинським округом, учнем 4 класу (100 грн), техпрацівницею (200грн) та учнями 2 класу (600 грн). У подальшому ці гроші буде передано тим, хто ціною власного життя захищає нас.
Я дякую всім, хто долучився до збору коштів і цим наблизив нашу ПЕРЕМОГУ.
А також доземно вклоняюся всім захисникам-героям, а особливо працівникам нашої школи, які дають нам можливість мати, хоч і тривожне, “сьогодні” і надію на мирне “завтра”, а саме: Віктору Мидловцю, Володимиру Бондару, Павлу Шелепйонку та Олександру Герасименку.
А ще – чоловікам наших співробітниць, які боронять нас у лавах ЗСУ: заступниці Наталії Левчук, бібліотекарці Валентині Герасименко, техпрацівниці Броніславі Синовець.
Вірю в нашу ПЕРЕМОГУ, вірю і захоплююся ЗСУ! Слава Україні! Героям слава! Слава нації! Слава ЗСУ!

Директор Замисловицького ліцею Марина Шибецька 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту