Жителі села Зубковичі зібрали понад 45 тисяч гривень для ЗСУ

Мешканці Олевської громади продовжують долучатися до підтримки та допомоги нашим Збройним Силам України. Так, жителі села Зубковичі  провели благодійні заходи, де разом зібрали понад 45 тисяч гривень.

Перші провели благодійний ярмарок Зубковицький заклад дошкільної освіти «Малятко». До гарної ініціативи долучились вихованці закладу, їх батьки та працівники. Спільними зусиллями для ЗСУ вдалося зібрати 10 тисяч гривень, а також понад 30 пар теплих шкарпеток та рукавиць.

2 грудня в селі Зубковичі відбувся великий благодійний концерт та ярмарок. В Будинку культури зібрались майже всі жителі села – приносили домашні страви, брали участь у концерті і всі долучались до спільної допомоги для наших військових.

Свій внесок зробили всі установи, які знаходяться на території села, підприємці, діти та небайдужі жителі. Особливий внесок зробили учениці 3 класу Вероніка та Валерія. Дівчатка принесли 1650 гривень монетами і також приготували смаколики. Загалом на заході було зібрано понад 35 тисяч гривень.

Зібрані кошти передали міському голові Сергію Лисицькому староста села Зубковичі Микола Невойт, завідувачка ЗДО «Малятко» Галина Гайченя та директорка Будинку культури Яна Лозко.

Сергій Іванович подякував жителям за небайдужість та проявлену ініціативу: «Дуже приємно жити і працювати разом з такими людьми, які навіть у настільки нелегкий час щиро допомагають, підтримують наші Збройні Сили. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту