Міський голова Сергій Лисицький привітав з Днем місцевого самоврядування

7 грудня українці відзначають багато свят, серед них – професійне свято органів місцевого самоврядування: працівників сільських, селищних, міських, районних, обласних рад, їх виконавчих органів та депутатів.

Міський голова Сергій Лисицький привітав колег та колектив міської ради. Він прокоментував: «Це свято об’єднує лідерів громади – тих, кому люди довірили право представляти їх інтереси, розв’язувати проблеми та робити все задля розвитку кожного з населених пунктів. Бажаю вам отримувати задоволення від своєї роботи та відчувати почуття гордості за результати нашої спільної праці на шляху розбудови Олевської громади і України».

Звісно, він зауважив, що свої корективи у роботу та заплановані цілі цьогоріч внесла війна. «Але не дивлячись на той виклик, який нам принесла доля, ми маємо згуртовуватись, об’єднуватись задля спільної цілі – підтримки та розбудови нашої громади і, звісно ж, наближення бажаних для всіх миру та перемоги», – додав Сергій Іванович.

Також міський голова вручив грамоти міської ради працівникам установи: начальнику відділу державної реєстрації Людмилі Крижовій, головному спеціалісту загального відділу Аллі Барановській, спеціалісту загального відділу по зв’язках з громадськістю та ЗМІ Ганні Красильниковій, адміністратору відділу адміністрування та управління ЦНАП Тетяні Виговській та головному спеціалісту відділу ЖКГ, інфраструктури та цивільного захисту населення Юлії Осипчук.

Свої вітання з професійним святом та теплі побажання висловили також секретар міської ради Сергій Мельник, заступники міського голови Василь Ковальчук, Юрій Данюк та Андрій Гончар, керуючий справами виконавчого комітету Володимир Дворецький.

Подяками народного депутата України Володимира Арешонкова були нагороджені старости сіл: Наталія Горпиніч (с. Лопатичі), Микола Кравченко (с. Стовпинка), Лариса Бабич (с. Замисловичі), Олена Кондратовець (с. Покровське), Світлана Загорулько (с. Радовель). Відзнаки вручив помічник нардепа Валерій Троян.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту