Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Олевської міської ради

30 грудня міський голова Сергій Лисицький провів чергове засідання виконавчого комітету. На порядок денний було винесено 12 питань.

Детально розглянувши пакет документів та обговоривши відповідний проєкт рішення, було вирішено надати статус дитини-сироти особі 2010 року народження. Наступним рішенням було призначення опікуна малолітній дитині.

Також члени виконкому одноголосно вирішили влаштувати на виховання та спільне проживання в дитячий будинок сімейного типу дитину 2008 року народження.

Крім того були розглянуті питання про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна на території Олевської міської територіальної громади, про видачу ордера на житлове приміщення, про зняття осіб, які перебувають на квартирному обліку, про продовження терміну дії паспортів прив’язки тимчасових споруд та інші.

Після завершення розгляду питань виконавчого комітету, до присутніх звернулись начальник Коростенського районного сектору №3 з питань пробації майор внутрішньої служби Анжела Козловець щодо організації роботи на 2023 рік, а також депутат міської ради Сергій Вовк, який підняв питання щодо проєкту Закону України «Про особливості управління об’єктами державної власності в лісовій галузі та порядок утворення та діяльності спеціалізованого державного лісогосподарського акціонерного товариства «Ліси України».

Він також приніс клопотання з проханням направити звернення до Президента України, ВРУ, Кабміну, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України та Держлісагенства України з проханням виключити з відповідного проєкту Закону положень, що безпосередньо стосуються комунальних лісогосподарських підприємств.

Міський голова Сергій Лисицький зауважив, що відповідне клопотання буде ретельно опрацьоване з юридичним відділом та депутатським корпусом міської ради.

Також Сергій Іванович привітав членів виконкому з прийдешніми новорічними та різдвяними святами, а також подякував за плідну працю.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту