В Олевську відкрилась оновлена міська лазня за благодійні кошти. Фото

Минулого року міською владою було прийнято рішення розпочати соціальний проект по підтримці міської лазні. Так, як лазня була в жахливому стані, роботи розпочалися одразу. До даного проекту підключились чимало не байдужих людей, підприємців та благодійників.

Варто зазначити, що всі матеріали, які купувались та сам ремонт проводився виключно за кошти підприємців та благодійників. Тому, ні з міського, ні з державного бюджетів жодної гривні не було використано.

За короткий період часу було зроблено дуже великий об’єм роботи: замінено вікна, нові душові, тепла підлога, сучасне освітлення, меблі та багато іншого, все це побачити зможете на фото.

В іншій частині приміщення, за благодійні кошти, вже цієї весни також буде проводитись капітальний ремонт.

Оновлена лазня буде працювати чотири дні на тиждень з 12.00 до 20.00 год.: четвер – соціальний день (для пільгових категорій населення), ціна квитка 50 грн; п’ятниця – жіночий день – 70 грн; субота та неділя – чоловічі дні – 100 грн.

Військовослужбовці послугами лазні зможуть користуватися, по попередньому замовленню, в будь-який день та абсолютно безкоштовно.

Як змінилась лазня дивіться на фото.        

Фото до ремонту

Фото після ремонту

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту