Український ветеранський фонд Мінветеранів пропонує ветеранам та чинним військовим Житомирщини пройти опитування

Український ветеранський фонд Мінветеранів вдруге проводить опитування серед ветеранів та чинних військових. Його мета — зібрати та проаналізувати інформацію для подальшої ефективної роботи з ветеранами нинішніми та майбутніми.

Опитування проводиться з метою якіснішого прогнозування потреб ветеранів, які мають зараз, та викликів, які можуть постати перед ними в майбутньому. Аналітичне дослідження допоможе розробити дорожню карту проєктів, які закриватимуть якомога більшу кількість потреб ветеранів, членів їхніх родин та сімей полеглих героїв та героїнь. Також опитування допоможе ефективніше використовувати наявні державні ресурси.

Опитування є анонімним та не збирає персональних даних ветеранів та військових. Анкетування можуть проходити ветерани, ветеранки, представники та представниці Збройних Сил України та інших військових формувань.

Результат опитування дозволить максимально ефективно створювати корисні програми, які допоможуть воїнам повертатися з воєнного до цивільного життя, а також адаптуватися їхнім родинам.

Пройти опитування можна за посиланням: https://forms.gle/6dmAZUMkZjPv3csDA.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту