#ГвардіяНаступу: вступай до лав бригади “Кара-Даг” – разом піднімемо Український прапор над Кримом. ВІДЕО

Жителів Житомирщини запрошують долучатися до штурмових бригад “Гвардії наступу”, формування яких триває.

Як повідомлялося раніше, Міністерство внутрішніх справ України формує 8 штурмових бригад, бійці яких матимуть спільну головну задачу – звільнення окупованих ворогом територій.

Бригада Національної гвардії України «Кара-Даг» йтиме в наступ під гаслом «Піднімемо прапор на Кримом». Добровольці цього підрозділу повертатимуть окупований український півострів.

Основа формування – захисники, які не з чуток знають, що таке горнило війни. Ці відчайдухи боронили Запорізький напрямок.

Так, від початку повномасштабного вторгнення росії на Україну особовий склад бригади вів оборонні дії в населених пунктах Мелітополь, Молочанськ, Токмак, Кам’янське, Мала Токмачка. Своєчасне прибуття підрозділів полку до району виконання бойових завдань 24-27 лютого 2022 року дало змогу зупинити наступ переважаючих сил ворога на напрямках Василівка – Запоріжжя та Токмак – Оріхів.

Завдяки застосування сучасних методів ведення бою особовим складом бригади за підтвердженою інформацією знищено 6 ворожих повітряних суден (4 літаки СУ-25, 2 гелікоптера К-52), 2 БПЛА, 1 ракета, а також броньовану техніку та живу силу противника.

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту