Допомога ЗСУ

Олевським відділом Коростенської окружної прокуратури з початку повномасштабного військового вторгнення  РФ на територію України систематично та планово вживаються заходи, спрямовані на підтримання  Збройних Сил України.

Протягом минулого року вжито  реальних заходів щодо передачі майна, вилученого у ході досудового розслідування кримінальних проваджень, яке визнано речовими доказами та арештовано судом.  Так, за результатами розгляду поданого клопотання Олевського відділу Коростенської окружної прокуратури щодо передачі на потребу ЗСУ, вилученого майна, лісопродукції, законного володільця якого не встановлено, ухвалою Олевського районного суду Житомирської області передано у власність держави, в особі ЗСУ, на потреби військових понад 10 м. куб деревини (дубові колоди) у кримінальному провадженні за ст. 246 КК України щодо незаконної порубки, перевезення, зберігання та збуту лісу.

Протягом поточного року також вжито заходів щодо передачі лісопродукції, яка не має законного власника та арештована судом на потреби військових понад 6 м. куб. деревини породи дуб.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту